1 op 1 sessie

Voordat jouw klant overgaat tot het kopen van jouw product of dienst wil hij of zij  getriggert worden door (eigen) content. Flatlay's zijn uitermate geschikt voor het creëren van een sfeer en het vertellen van een verhaal omtrent jouw product of dienst. Daarnaast zijn ze creatief, inspirerend en prikkelend. 

 

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het stylen van jouw productfoto's? En wil je graag je beeldbank aanvullen met toffe flatlays van jouw producten? Of heb jij een dienst en zou je graag eens iets anders willen laten zien op social media dan jouw eigen gezicht? Boek dan nu een 1 op 1 sessie waarbij ik je help jouw content te vertalen in flatlayfotografie. 

Tijdens deze sessie:

  • kom ik naar je toe, wel zo makkelijk!

  • gaan we 1 op 1 werken zodat jij voortaan zelf uit de voeten kan

  • gaan we 2,5 uur content maken in de vorm van flatlays voor jouw socials

  • kan je gebruik maken van diverse styling props en ondergronden (met mogelijkheid tot styling props op verzoek)

  • krijg je tips over het bewerken van je foto's via je smartphone

Inclusief:

  • Bonus: e-book Flatlay's maken met je smartphone

 

Ik geef je tijdens de 2,5 uur durende sessie praktische tips en tricks omtrent het opbouwen en afstylen van jouw flatlay's. We gaan je creativiteit 'aanzetten' en oefenen met verschillende materialen en composities. Ook laat ik je zien hoe je makkelijk mooie foto's kunt maken met je telefoon en hoe je deze kunt bewerken. 


Het fijne aan een 1 op 1 sessie is dat er aandacht is voor jouw product en we dus direct content kunnen gaan maken voor de aankomende periode. We werken samen zodat je snel en gericht vragen kunt stellen. Geef van te voren aan waar je op wilt 'inhaken' met jouw foto's en ik zorg er voor dat de juiste styling props in huis zijn om dit plaatje kloppend te maken. Het enige wat jij nodig hebt is je iPhone (of camera) en de producten die jij graag wilt vastleggen.

Na de sessie ontvang je mijn e-book zodat je alle tips & tricks na kunt lezen. 

Prijs 1 op 1 sessie: vanaf €250,00 ex. btw

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom