INTERIOR

TTR LOVES: hOMEDECO BINNENKIJK-APP

 

Wat is er nu leuker dan heerlijk de hele avond inspiratie op doen voor je huis. Woon-, slaap- , kinderkamer en keuken.. niks ontkomt aan onze honger naar nieuwe inspiratie en treasures op het gebied van interieur. Het liefst stillen we deze honger via mooie plaatjes en wat is er dan beter geschikt dan het bekende Instagram. #interior en je kunt los!  Je lekker vergapen aan de mooiste feeds en je lievelings foto's 'print-screenen' en bewaren op je telefoon. Super natuurlijk, maar soms ook niet helemaal realistisch. Want wat je vaak tegen komt zijn interieurs die niet haalbaar zijn voor jou en voor ons.

 

Hoe leuk zou het dan ook zijn om echt bij mensen binnen te kijken waarbij je direct kunt reageren en ook kunt vragen waar bepaalde artikelen vandaan komen. Een soort van Instagram maar dan van Nederlandse bodem met Nederlandse 'echte' interieurs. Dit kan via de 'binnenkijken app'  van HOME DECO.  Wat overigens een heerlijke site is om inspiratie op te doen. Je komt hier super veel leuke inspiratie, tips en tricks tegen, maar je kunt hier ook gelijk leuke items shoppen! HANDIG!


 

The Treasureroom probeerde de app al voor je uit.  De app is soort gelijk aan Instagram, maar dan puur en alleen gericht op interieur, hierbij kun je vanuit de app foto's maken of uploaden en kiezen welke foto's je wilt zien van anderen. De nieuwste foto's , de populairste of misschien wil je per kamer inspiratie op doen. Door een account aan te maken kun je bij andere gebruikers binnen kijken in hun huis, maar je kunt ook zelf je interieur delen en een inspiratiebron voor anderen zijn. Je kunt foto's van andere volgers liken en delen, en in tegenstelling tot Instagram kun je de foto's ook direct opslaan op je telefoon. HEEL handig als je het ons vraagt. Wanneer je op de foto's klikt zie je ook welke gebruiker er achter de foto zit, zodat je alle foto's van deze gebruiker kunt zien en eventueel een website of blog voor NOG meer inspiratie. Zo ontstaat er net als op Instagram een soort feed van zijn of haar interieur.

 

Dus ben jij net als wij een interieurliefhebber en doe je graag inspiratie op of ben jij graag een bron van inspiratie voor anderen, dan is deze app zeker de moeite waard. En by the way; de app is volledig GRATIS! (alleen voor Iphone) We blijven Nederlanders;)

Meer van deze heerlijke plaatjes vind je op www.homedeco.nl en in de binnenkijken-app!!