FOOd

OUR FAVOURITE SIN

 

Winter, herfst, lente of zomer. Chocolade kan altijd! Het liefst in verschillende vormen en zoveel mogelijk. Dit keer een heerlijk recept van super zachte brownies. Lekker voor bij je kopje koffie, ipv een verjaardagstaart of als toetje met een bol ijs! En als je nog wat over hebt, ook lekker als extraatje bij je ontbijt. Dat zeg ik... chocolade kan ALTIJD!  Bake to impress met dit recept van The Running Chef.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten

 

440 gram suiker

250 gram roomboter 

2 limoenen (rasp)

4 eieren

75 gram bloem

400 gram 50 % pure chocolade

 

 

 

Bereidingswijze

 

1 Verwarm de oven voor op 160 graden. Rasp de limoenen.

 

2 Smelt de boter met de geraspte limoen au bain marie en voeg als de boter gesmolten is de chocolade toe. Roer dit tot een gladde massa.
 

3 Klop de eieren in een mixer luchtig samen met de suiker.

 

4 Meng de bloem door de ei massa en meng daarna de chocolade massa erdoor met een spatel tot een egale massa. 
 

5 Stort in een ingevette bakplaat met bakpapier en bak af in de oven op 160 graden op 20 minuten.

Tip: Voor een super persoonlijk en origineel cadeau stop je alle droge ingredienten in een mooie weckpot. Weeg alles wel goed af. Creeër laagjes voor een mooi effect. Receptje erbij, een grote strik erom en klaar ben je!