Let's eat in antwerp

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden! Maar het inslaan van onze kerstinkopen was een mooi excuus om weer eens een bezoekje te brengen aan het altijd gezellige en hippe Antwerpen. 
Zeker in de decembermaand is het een aanrader! Een grote kerstmarkt door de stad, op bijna elke hoek een kraampje met gluhwijn en prachtig versierde gebouwen. Heerlijk om helemaal in kerstsferen te komen.


Vorig jaar plaatsten we al een city tour met de leukste winkeltjes van Antwerpen. Dit keer zijn we langs twee leuke restaurantjes gegaan die we niet aan jullie voorbij konden laten gaan.
 

Le John

kasteelpleinstraat 25

In ons favoriete gedeelte van de stad; t'Zuid bevindt dit restaurant zich. Met de Frans-Italiaanse menukaart kun je genieten van de meest heerlijke gerechten en ook de wijnkaart is erg uitgebreid. (wel redelijk prijzig)
De inrichting is clean maar knus met bij binnenkomst een mooie open keuken en leuke vintage schoolstoeltjes aan elke tafel. 
Alle drankjes en gerechten worden geserveerd in en op servies van Iittala wat zorgt voor een luxe beleving.

Wanneer je bent uitgegeten kun je op de bovenverdieping nog heerlijk nagenieten op de relaxte banken van de cocktailbar.

Otomat

van schoonbekeplein 11
 

Pizza's van de beste kwaliteit met de meest unieke toppings en daardoor een bijzondere smaakbeleving. Onze favoriet was die met blauwe kaas, peer en honing!
Met een Amerikaans geinspireerd interieur en een enorm terras kun je hier een avondje heerlijk genieten. 
Kun je nou niet kiezen tussen al dat lekkers op de kaart dan is er een share menu en deel je verschillende pizza's met je gezelschap. 

Een leuk weetje is dat de bodem van je pizza gemaakt is van Duvel biergist (hoe belgisch) en bij elke pizza wordt een biertip gepresenteerd!