lifestyle

Musthave: Surprise Surprise..!

 

Ben jij een groot fan van leuke musthaves en accessoires en ben je altijd op zoek naar de nieuwste merken en ontwerpers? Dan hebben wij DE perfecte manier voor jou gevonden om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste musthaves van de gaafste ontwerpers.

 

Het concept van Goodie Goodness laat jou kennis maken met nieuwe merken en opkomende ontwerpers door een verrassings box samen te stellen met unieke producten, welke je maandelijks via de post ontvangt. Je kunt jezelf of een ander een box cadeau doen, maar ben jij zo gek op nieuwe musthaves en kun je er geen genoeg van krijgen, dan kun je je ook abonneren op de box voor 20 euro per maand.Het abonnement is flexibel dus je kunt elk moment opzeggen!

 

Wat je krijgt is een verrassing, maar dat maakt de box juist extra leuk! Wij zochten een aantal producten voor je op die al eerder in de box verschenen. Beware.. want na het zien van deze foto's kan het bijna niet anders dan dat je een box wilt bestellen..! Creeër een verwenmomentje voor jezelf en bestel hier je box.