INTERIOR

Musthave: STUDIO PIN

 


Vorige maand schreven we een blogpost over Goodie Goodness. De maandelijkse verrassingsbox vol nieuwe accessoires en musthaves van de nieuwste designers. Natuurlijk konden we zelf niet achter blijven en probeerden we de box zelf ook. Gisteren lag het pakketje na lang en ongeduldig wachten op de mat. Want ja, wanneer je nieuwsgierig bent duurt wachten altijd lang;) Maar des te leuker om het pakketje eindelijk te kunnen openen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste indruk is het belangrijkst en kun je maar een keer maken..en deze is dan ook meteen goed. Een mooie kaart met uitleg over de designer van deze maand laat ons gelijk kennis maken met het Nederlandse STUDIO PIN. Onder deze kaart vinden we de producten van deze maand, mooi ingepakt in luxe vloeipapier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na deze eerste indruk worden we heel maar dan ook heel erg blij van de accessoires in deze box. Maar liefst twee items van kurk! Hier schreven we vorige week nog een blogpost over. Kurk is HOT en we kunnen dan ook niet wachten deze producten te gaan gebruiken in ons interieur. 

 

 


 

 

 

 

Nieuwsgierig? Volg @goodiegoodness op Instagram en bekijk #goodiegoodness voor een impressie van de boxen en super mooie inspiratie foto's van tevreden klanten!

  • Grey Instagram Icon

Als eerst vinden we een setje AGH! onderzetters. Gemaakt van kurk en vilt in de vorm van typische Hollandse huisjes. Het vilt is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En wij hebben mazzel want ons zetje heeft DE perfecte kleur.. Een kopje cappucino smaakt nu nog lekkerder;) We love it!

Daarna vinden we een DIY kandelaar van kurk genaamd VLAM. De kandelaar is handgemaakt en zit slechts in een envelop. Huh? Oh. Leuk! Maar wel wat dun? Toch maar even proberen. Na het voorzichtig in elkaar zetten (niet te hard drukken!) blijkt de kandelaar toch best stevig en super mooi! Gelijk geven we deze kandelaar een mooi plekje in huis.

 

De herfst kan wat ons betreft niet beter beginnen met deze twee items. Wat een super leuke box deze maand, dit maakt ons dan ook nog nieuwsgieriger naar de box van november!

 

Ben jij ook nieuwsgierig en enthousiast geworden en wil je ook op de hoogte blijven van alle nieuwe designers en de vetste items door middel van deze verrassingsbox? Verwen jezelf dan met een abonnement van Goodie Goodness voor 20 euro per maand. Het abonnement is flexibel dus je kunt elk moment opzeggen! Of wil je misschien iemand eenmalig een box cadeau doen voor z'n verjaardag of gewoon zomaar? Het kan allemaal! Klik HIER om jouw Goodie Goodness box voor november te bestellen, dit kan nog t/m 8 november!