Lifestyle

hELLO LITTLE ONE;
GoodieGoodness heeft een zusje

 

 

Afgelopen september schreven we een blogpost over
Goodie Goodness, een maandelijkse verrassingsbox waarbij je kennis maakt met leuke nieuwe musthaves van de nieuwste ontwerpers. Daarnaast schreven we ook een review. Blij verrast waren we met de items die we vonden in de oktoberbox van Goodie Goodness. Nieuwsgierig wat er in deze box zat? Klik dan hier.

 

We worden natuurlijk altijd blij van nieuwe 'treasures' voor in huis, of in onze kledingkast, maar ook voor de kleintjes zijn we altijd op zoek naar de leukste trends en musthaves. Laat Goodie Goodness daar nou net op inspringen met een gloednieuw zusje! Ja ja! Mama's en mama's-to-be opgelet, want er is nu ook een maandelijkse verrassingsbox voor jou en je kleintje. Hello Little One. Helemaal op maat en aansluitend op de fase waar jij en je baby in zitten. Zo heb je de zwanger-box, de kraam-box en de 3maanden-box. Hierin vind je hippe en leuke producten op het gebied van verzorging, babyfashion en speelgoed die op dat moment bij jou en je baby passen .Natuurlijk altijd met het oog op mooi, bijzonder en uniek!De eerste boxen zullen 1 december 2015 verzonden worden. Vanaf 2016 zullen er meer mijlpaalboxen verkrijgbaar zijn, namelijk van 0 tot 12 maanden. Tip: Ook super leuk als cadeautje, gewoon zomaar of tijdens de feestdagen.

 

Bestellen werkt als volgt:

 

Abbonneer jezelf of geef een box cadeau voor 29.95 per maand. Selecteer hierbij de box die past bij de fase van je baby. Ontvang vervolgens elke maand (of eenmalig) de leukste producten van de mooiste merken voor jou en je baby. Simpel toch?! Bestellen doe je hier.