musthaves

The essence of ibiza

 

Voor wie al eens op Ibiza is geweest is de typische geur van naaldbomen, bloemen en zee niet vreemd. Een geur die je bij blijft, zelfs als je weer terug in Nederland bent en de geur van fris gras, wind en regen je tegemoet komt. Wil je graag nog even in de vakantie modus blijven en mocht je de geur van Ibiza met je mee willen nemen naar huis, dan hebben wij een absolute musthave gevonden.

 

MAR DE IBIZA

 

Mar de Ibiza verkoopt verschillende cosmetische producten als parfum en zeep. Hierbij gebruiken ze 100% natuurlijke ingrediënten en proberen ze de essentie van het eiland te vangen. De producten zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten en de geuren zijn unisex.

Ik viel voor de eau de parfum binnen de lijn 'esencia Tierra'. Oftewel een parfum met de elementen van de aarde. De geur is een ode aan de vijgenbomen op Ibiza en heeft een houtig en fruitig aroma. Een niet alledaagse en intense geur die echt bij de zomer past en je elke keer dat je het opspuit weer meeneemt naar je favoriete zomerherrinering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je nog naar Ibiza gaan dan kun je de producten van Mar de Ibiza kopen in verschillende winkeltjes in Eivissa (de hoofdstad). Maar mocht je het niet kunnen vinden, dan kun je ook op het vliegveld terecht voor deze absolute musthave. Online bestellen kan hier!