lifestyle

event: mini fair sneek

 

Less is more en klein maar fijn. Bekende gezegdes en oh zo waar..! En zeker in het geval van de mini fair in Sneek waar we gister bij aanwezig waren, op zoek naar mooie 'treasures'.  Zoals de naam al zegt; een kleine fair maar met een gezellige drukte en super leuke spullen van diverse webshops.

 

De organisator van deze gezelligheid was Barbara, eigenaresse van Papier & Huis. Na zelf op dergelijke beurzen te hebben gestaan leek het haar leuk om zelf een beurs te organiseren, maar dan in het klein. En met succes! Compleet met instagramplein en een hapje en een drankje konden bezoekers genieten van het mooie weer en leuke spulletjes voor in huis of voor de kids.

 

Heb je de fair gemist? Niet getreurd, want Barbara heeft al weer grote plannen voor een winterfair aankomende winter, en ook volgend jaar zal deze mini fair zich weer herhalen.


.

 

 

 

 

 

 

 

Deze posters van EMI. FRL zijn echt fantastich! Hoe leuk om een poster te hebben van jou geliefde stad?! Ook maakt ze op aanvraag een poster van desgewenste stad voor je.

En ook de mini versies zijn te leuk!

Hebben hebben hebben....

Denk om het mileu en ga ook nog eens super fashionable over straat met deze shopper van het merk Yaco Studio. Deze treasure is te koop bij Papier & Huis.

Hand gemaakte kaarten van DB Design! De kaarten zijn van super mooie kwaliteit en alle ontwerpen zijn van haarzelf. Leuk om te versturen, maar nog leuker in een lijstje...

Ook deze dekens maken ze voor je op bestelling bij Style your mini

Deze babyleggings van Style your Mini vinden we echt fantastisch. Speciaal gemaakt voor jou op bestelling, met bijpassende bibs en haarbandjes. We willen ze allemaal!

Nicolas Vahé bij Depot 74

Deze mooie accesssoires van Kekootje zijn perfect voor op de kinderkamer. De manen zijn glow in the dark! Super cute.

Ook voor jezelf kun je terecht bij Kekootje.

Voor orginele lekkere kadootjes ga je naar de Stempelpost in Sneek. Vanaf september ook te koop via de website!

Hoe leuk is dit? Maak je eigen likeur met Pineut likeuren van de Stempelpost in Sneek. Super leuk als cadeautje.

Ze stonden al eens op de blog, maar deze planten hangers zijn te mooi om niet nog een keer te laten zien!

Kijk gauw verder voor een impressie van de beurs en onze gevonden 'treasures'

Klik op de foto voor de onlineshops!