Lifestyle

Webshop alert: Myracle

 

Online shoppen. Het is niet meer weg te denken uit ons bijna dagelijkse bezigheid. Niet dat we altijd wat kopen natuurlijk ;) We blijven Hollanders die kijken kijken, niet kopen. Maar hee! Wat is daar mis mee. Inspiratie opdoen en ellelange wishlists hebben is net zo leuk!

 

We hebben dan ook weer een super leuke nieuwe webshop voor jullie om te gaan ontdekken. Met name voor de mamma's (en natuurlijjk ook tantes) onder ons, namelijk; Myracle.

 

Een webshop waar je de leukste items van diverse merken vind voor jouw kleintje of de kinderkamer, of waar je zeker slaagt voor een uniek handgemaakt kraamcadeautje. Ook voor leuke feestartikelen kun je hier terecht. Naast artikelen van diverse merken heeft de eigenaresse ook haar eigen kledinglabel opgezet onder de naam Myracle. Een nu nog kleine collectie, maar hou Myracle zeker in de gaten voor meer stoere items voor jouw kleintje. Kortom, een super leuke webshop waar alles samen komt op het gebied van fashion, verzorging, speelgoed en party. 

 

Nieuwe webshops zijn altijd welkom, maar we hebben nog meer leuk nieuws. Omdat Myracle vanaf vandaag online gaat, krijg je t/m zondag 22 november 10% korting op alles wat je bestelt! Gebruik hiervoor de kortingscode: Myracle. Nog meer reden om snel een kijkje te nemen dus. www.myracle.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij maakten ons eigen verlanglijstje met favoriete artikelen en merken. Klik om te shoppen ;)