500 Terry Francois Street

San Francisco, CA 94158

info@mysite.com

IMG_5125.JPG

Hey, nice to meet you!

Mijn business verhaal

Ga voor die investering in jouw dromen. Ik weet zeker dat het je gaat helpen om meer uit je business te halen en dus nog heel lang te kunnen doen waar jij het aller gelukkigst van wordt. 

Hey, ik ben Kimberley. Wat leuk dat jij meer wilt weten over mijn ondernemersverhaal. Mijn voorliefde voor styling, mooi beeld, verhalen en mensen maken dat mijn bedrijf de vorm heeft gekregen zoals jij het nu ziet. Dit is alleen is niet altijd zo geweest. Lange tijd strugglde ik met het vinden van mijn ‘why’ op werkgebied. Dat ik een gezin wilde starten was me altijd al duidelijk en is me gelukkig gegeven. Mama mogen zijn van twee heerlijke mannetjes is het mooiste wat er is en ik ben hier ontzettend dankbaar voor.

Toch knaagde er iets. De baan die ik op dat moment in loondienst had was het niet meer voor mij. Ik verloor het vuur en het plezier en werd met de dag ongelukkiger in mijn werk. Enough is enough en ik besloot dat het leven te kort is om niet happy te zijn met hetgeen wat je op dagelijkse basis doet. Ik nam ontslag en wilde het roer omgooien. Ik had het gevoel dat er meer in mij zat, maar ik liep totaal vast in wat dit dan moest zijn. 

Ik wilde iets betekenen voor anderen. Ik wilde meer fun en creativiteit. Ik wilde doen wat goed voelde in plaats van doen wat anderen verwachtten. Ik ging terug naar mijn basis en kwam tot de conclusie dat gewoon doen de beste manier was om er achter te komen op wat voor manier ik dit kon gaan bereiken. Mijn bedrijf heeft dan ook veel verschillende vormen gekend. Van lifestyle blog naar interieur styling en van het geven van flatlays workshops naar productfotografie voor bedrijven als ZIENGS schoenen. 

Ik experimenteerde wat af, allemaal met de gemengde deler; creativiteit en liefde voor mooi beeld. Als laatste voegde ik mijn voorliefde voor verhalen, mensen en herinneringen toe. Alles viel op zijn plek. Ik word enthousiast wanneer ik anderen kan helpen om te shinen en ze mag helpen met het uitbouwen van hetgeen waar zij de meeste fun uit halen. Ondernemers zoals jij die het lef hebben gehad te kiezen voor wat goed voelde.

Wanneer ik jouw passie en plezier terug zie in de foto’s is mijn missie geslaagd. Ik wil je versteld laten staan van jezelf en hetgeen wat je hebt opgebouwd en de keuzes die je hebt gemaakt. You we’re born to shine. The time is now. Ga voor die investering in je dromen en ik weet zeker dat jij net als ik nog heel lang mag doen waar jij het aller gelukkigst van wordt. 

Let's talk

IMG_9385.JPG
Telefoon scherm
Ik zou het leuk vinden om ook meer over jouw businessverhaal te horen. Mail me gerust of vul contact formulier in. 

Bedankt voor de inzending!

The Treasure Room_logo_orange.png