FASHION- MUSTHAVES

SUMMER MUSTHAVE:S BY
RAW SUGAR

 

De boho trend, wie kent hem niet?! Zodra de temperaturen stijgen, en de zomer in de lucht hangt, komt de trend weer helemaal tot leven in de vorm van felle kleuren, mooie details en een mix van stoffen. Wij zijn enorm fan van deze trend en daarmee ook fan van RAW SUGAR!

 

Mocht je RAW SUGAR nog niet kennen dan is een bezoekje aan hun website zeker een aanrader. Hier kun je als boho liefhebber je hart ophalen. Ze verkopen unieke handgemaakte accessoires met etnische invloeden. Alles wordt van vintage stoffen en materialen gemaakt, zo is er dus geen tas of armband gelijk. De clutches van RAW SUGAR zijn onze favoriet. Perfect voor op vakantie en festivals maar ook om je casual outfit met ripped jeans op te vrolijken. Ze zijn er in het groot en in het klein. Maar wij zeggen 'the bigger, the better'...;) Love it! 

 

 

 

 

 

 

TIP: Met deze kleurrrijke accessoires geef je elke outfit een bohochic tintje. Gebruik een clutch of lekker veel armbanden bij een simpele outfit of ga 'all out' en combineer verschillende boho accessoires en printjes met elkaar. Bestellen doe je hier.