WHAT PEOPLE SAY

NADIEH- THEATER & REGIE

Ik twijfelde al een hele tijd over het maken van nieuwe foto’s voor mij als professional, maar vind het vreselijk om op de foto te gaan. Toen ik Kimberleys stijl zag ben ik haar gaan volgen en raakte ik enthousiast. Wat je ziet op de foto’s die ze maakt, is precies zoals het voelt om met Kimberley te werken. Ze laat je persoonlijkheid echt zien in beeld. Kimberley bereidt zich goed voor en gaat met je in gesprek over je wensen. Ze zorgt dat je op je gemak bent en echt kunt laten zien wie jij bent en wat je doet. Tijdens de shoot was de spanning er al snel af en dat zie ik terug in de foto’s. Nu heb ik geschikte beelden voor al mijn werkzaamheden waarin ik mezelf overal herken, van zakelijk tot feestelijk. Ik heb genoten!

 

 

Fotografie & Bewerking 

OH MY GOODY

Kimberley weet als geen ander hoe ze jou optimaal kan laten stralen op de foto. Ze stelde me tijdens de shoot erg op mijn gemak door gezellig te kletsen, ze heeft oog voor detail en gaf me fijne tips wat betreft mijn houding. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de foto's voelen echt helemaal als mij, wat ik heel belangrijk vind. Voorafgaand aan de shoot ontving ik een styling sheet aan de hand van mijn branding. Hierdoor had ik geen outfit stress, maar een goede houvast om een selectie te maken uit mijn eigen garderobe. Het is duidelijk dat Kimberley precies doet waar ze goed in is, ze denkt met je mee en houdt van haar vak!

 

 

 

 

Fotografie & Bewerking

SUZ MAKELAARS

Wij hebben voor ons makelaarskantoor een fotoshoot met Kimberley geboekt. Kimberley stelde ons direct bij aanvang op ons gemakt en het ging mede door de super fijne communicatie en de voorbereiding vooraf allemaal heel soepel en spontaan. We zijn uiteindelijk dan ook heel erg blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fotografie & bewerking