INTERIOR

TREASURE GIVE-AWAY

 

De cactus is al weer een tijdje terug van weggeweest en we zien hem voorlopig ook nog niet verdwijnen, maar in deze vorm hebben wij hem nog niet eerder gezien. Tijdens onze jacht op nieuwe mooie treasures kwamen wij op Instagram de draad-cactussen BLUF.T tegen. Dus als je dacht dat zelfs een cactus in leven houden voor jou een onmogelijke opgave was, zie hier de oplossing. Dit juweeltje staat prachtig in elk interieur en is verkrijgbaar in twee maten en drie kleuren. Namelijk, mini en medium en de kleuren zwart, wit of zilver. Stijl deze beauty onder een stolp of in een groepje met echte cactussen. Maar ook op je boekplank is dit een echte eyecatcher.
We love it!

 

En omdat we ook van onze volgers houden hebben wij een leuke valentijnsverassing voor jullie. YES ladies, omdat we jullie zo lief vinden mogen wij een super mooie draadcactus van BLUF.T weggeven. Je mag zelf kiezen welke kleur je wilt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is ons volgen op instagram en minimaal twee vrienden taggen onder de foto op instagram. Voor elke vriend extra maak ook jij extra kans! Dus hurry up...
De winnaar wordt met Valentijn aan het einde van de dag bekend gemaakt. Good luck.

 

 

 

 

Mocht je nou niet winnen, wees niet getreurd! Deze cactussen hebben een zacht prijsje en zijn te koop op de website van BLUF.T. Klik hier om te shoppen.