fashion

TTR loves: Flatforms

 

 

Wat is er nu mooier dan een schoen die de hoogte van een hak heeft en het draagcomfort van een sneaker of platte schoen? Juist, dat willen we allemaal! En laten we dit nou juist hebben gevonden in de FLATFORM.  Hij is al even te zien in het modebeeld en wij kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. Kies voor een sportief exemplaar dat daadwerkelijk draagt als een sneaker, of kies voor een exemplaar dat ook netjes gedragen kan worden.

 

Een voordeel van de flatform is dat hij op verschillende manieren gedragen kan worden. Zo zijn wij helemaal verliefd op de zilveren Kswiss Gstaad platforms. Hoogte, comfort en bling.. whats not to love? Combineer ze met een mooie cullotte en een mooi jack. Voor de echte waaghalzen draag je deze beauty's met een sportsokje! Love it!

 

Style je flatforms helemaal zoals je zelf wilt.. Lekker stoer met een skinny of juist netjes met een pantalon. Maar ook onder een mooie pleated rok, wat echt een musthave is aankomend seizoen, of onder een jurkje draag je deze favoriet. Wij verzamelden onze favoriete flatforms en inspiratie voor je. Klik om te shoppen!


 

 

 

Stylingtip:

Draag flatforms met een mooie pantysokje!