workshops

Waarom een workshop flatlay fotografie volgen?

 

Flatlay's geven je de mogelijkheid je product creatief en 'prikkelend' neer te zetten. In plaats van een normale product foto creëer  je met een flatlay een verhaal. Het laat je opvallen tussen al die andere standaard product foto's.  Het triggert en inspireert je volger. En dit soort content wil je natuurlijk maken.  Het aanvullen van je beeldbank met flatylays is alleen ook tijdrovend. Vooral wanneer je niet bedreven bent in het maken van creatieve en unieke flatlays. 

 

Tijdens de workshop:

  • Leer je meer over compositie en styling

  • Maak je content in de vorm van flatlays voor jouw socials

  • Leer je hoe je foto's te bewerken via je telefoon

  • Heb je diverse ondergronden en styling props tot je beschikking

 

Inclusief:

  • Hapje & een drankje 

  • Bonus: e-book Flatlays maken met je smartphone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de workshop leer je hoe je mooie gestylde flatlays maakt met je smartphone en hoe je een verhaal kunt vertellen met jouw flatlay (foto). Daarnaast zullen we een stukje fotobewerking behandelen. (ook via de telefoon)

Na de theorie gaan we lekker aan de slag met verschillende ondergronden, styling props en materialen om te zien wat de effecten hiervan zijn.Dit doen we in groepjes van twee om elkaar te kunnen inspireren en te helpen waar nodig. Terwijl je bezig bent zal ik praktische tips & tricks geven om jouw flatlayfoto nog mooier vast te leggen.

 

Na de workshop ontvang je als bonus het e-book waarin alle tips & tricks terug te vinden zijn. Zo kun je thuis ook lekker aan de slag. Per workshop is er plek voor maximaal 10 deelnemers. 

Degenen met een eigen product mogen dit meenemen om gelijk content te kunnen maken voor hun socials. Maar ook zonder product kun je terecht in de workshop. Diensten zijn namelijk ook te vertalen in flatlays. Voor ondergronden en stylingprops word gezorgd. 

Kosten: €45,00 exclusief btw

 

Meedoen? Geef je op via onderstaande knop en laat de gewenste datum en je gegevens achter. 

 

 

 

Agenda:

Er zijn op dit moment geen workshops gepland

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom